perjantaina, maaliskuuta 05, 2010

Paluutoimituksia

Näin vihdoinki Tomomia, kun se minua ilmesty taas jeesaamaan, tällä kertaa lentolippujen kans. Lento takasin Suohmeen mulla onki jo hanskassa, mutta ko se lähtee Osakasta, ni ois eka päästävä sinne. Saatiin sitte hommattua mulle lento Sapporosta Osakaan 26.3. Lippu ois oikeasti ollu jotain +40 000 jeniä, mutta käytiin jollain pilettitiskillä, mistä saa peruutettuja lippuja tai jotain ja semmosia halvemmalla, ja sitte ostin sellasen lipareen 4ooo jenillä, jolla sai sen ite lentolipun sitten 21 000 jenillä (~173€).

Vielä häätys ostaa junalippu Sapporon lentokentälle, joka oikeasti on pääle 5000, mutta sieltä salamyhkäseltä lipputiskiltä saa ilmeisesti semmosenki piletin halvemmalla.

Myöskin varasin Osakasta juna-aseman vierestä hotellihuoneen (~80 euroa). Hotellilta kulkee "Airport limousine"-bussi suoraan Kansain lentokentälle, joten ei tarvi matkatavaroitten kans seikkailla sinne tänne junissa ja metroissa.

Olen Osakassa kentällä kuudelta illalla, bussi hotellille kestää tunnin.... saas nähä jos sitä sitte kerkeis/jaksais pyrähtää vielä jossain ostoksilla, hähä. JA! Hyvällä tsäkällä kirsikankukat kukkis siellä jo silloin, pääsis netki vielä näkehmään >:3

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ehdit kirsikankukat nähdä! Hurjaa että oot kohta jo takaisin tulossa... on ollutkin ikävä <3

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Samoin täälä...kyllä met niin ootama sinua kotiutuvaksi;)) -äiti ja isä-

    VastaaPoista