keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Honshu-trippi: Tokio osa 2

(Yhtiömme pahoittelee viivästystä.)

ELI:
Torstaina käytiin Shinjukussa, koska siellä on ihan hillittömän iso Sekaido-niminen taidetarviketavaratalo.
Sieltä ei muuten tullu otettua kuvia, mutta pientä videota on tämän merkinnän lopussa. Käytiin myös Tokyu Handsissa, joka on vissiin joku Japanin stockmann...? mutta koska Sekaidosta ei jostain hämärästä syystä löytyny ollenkaan Copiceja, ostettiin niitä sitte Tokyu Handsista. Että siinäpä se Shinjuku-visiitti.

Käytiin viemässä tavarata meän hotellille, ja lähettiin sitte Harajukuun. Harajukuhan on paljolti nuorten suosima kaupunginosa, ja sieltä löytyy semmonen kiva pikku silta, josta löytää aina sunnuntaisin kaikennäkösiä häröjä nuoria kaikennäkösissä häröissä vaatteissa, tai sitte cosplay-asuissa. Siinä sillan välittömässä läheisyydessä on Yoyogi-puisto, missä yleensä on jotaiki pikkubändejä soittelemassa, tai muita katutaiteilijoita, tai rokkabilly-tyyppejä näyttämässä toisilleen, ja muille, jänniä elvishenkisiä tanssimuuvsseja. ...tai sitten vain yleisiä hengaajia. Noh, joka tapauksessa, Yoyogi-puisto oli jostain syystä kiinni, ja siltakin oli ihan tyhjä, koska oli torstai-ilta. Mutta eipä se meitä lannistanu, vaan met lähimä ettihmään Harajuku streettiä, paikallista suosittua ostoskatua, ja pienen harhailun jälkeen löydettiinki ihan oikeaan paikkaan.

Richärds. Tämä oli se Goottiliike josta löyty Uniklubia fanittava nainen.


Joku päheä kostyymikauppa.


Takaisin Asakusan nettimestassa lepuuttamassa jalkoja. Ai että
Tämmösissä netti"kahviloissa" siis voi istuskella useamman tunnin (jopa 8-12 tuntia) mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. (eli kohtuu edullinen yöpymisvaihtoehto.) Voi ottaa yhen tai kahen hengen loosseja, tuolilla/sohvalla, tai sitten sellainen flat/matto/patjatyyppinen ratkaisu. Joissaki paikoissa on jopa suihku! sitte on ruoka-automaatteja, juomia, mättöä.. ja näissä voi olla netissä, kattoa leffoja... sieltä löytyy hillittömät määrät dvd:itä ja mangaa... voi pelailla.... NÄITÄ SUOMEEN!!!

Perjantaina oli sitte lähtö edessä. Tokyo Tower oli vielä nähtävä, ennen ku läksittiin Kiotoon. Eevan ystävä, Tokiossa asuva Yumi-chan oli lupautunut meille oppaaksi.


Engrish! Kapselihotellin hississä pyydetään pitämään rokkariavain mukana.

Viimeinen vilaus kultakakasta...

Yumi, Eeva ja mie torneillaan!

Tornissa on kaks näköalailutasoa, mutta mentiin vaan tuonne alemmalle, oliko se nyt 150 metrin korkeudessa... Koko tornilla on korkeutta 333 metriä.


Fuji-san is that way!


Alemman näköalatason alemmasta tasosta löytyi lookdownwindowseja. Mielettömän ilahduttavaa oli kattoa ko aikuset raahas kauhusta itkeviä muksuja tohon päälle. xD hahaha!

"rukkudaunuindou"

Oli hauska ko röhnötettiin tossa lattialla ja Eeva yritti eka ite säheltää kameran kans... sitte siinä oli jotain tyttöjä ja ne kysy että ne voi ottaa meista kuvan ko vissiin näytti vähän epätoivoselta. Ei tuo alamaailma loppujen lopuksi kauhean hyvin tuossa näy, mutta noh. Hauskaa oli, ens kerralla uusiks.

Tornista ko tultiin turvallisella maan kamaralle takasin niin juhlistettiin sitä haukkaamalla kureeput eli crepet eli krepsukat.

Mie ja Eeva otettiin tämmöset mansikkakermavaahtobanaanitiramisusuklaamoussekreeput.
Aijaijai, oijoijoij <3


Siinä on vähän valikoimaa

Tsa-tsaan!

Tornin jälkeen seikkailtiin vähän ja löydettiin lopulta takaisin metrolle. Sitte haettiin tavarat Asakusasta, hankittiin helvetillisen hintaset junaliput Kiotoon, ja junailtiin sinne itseensä.

Bideonurkka!

Shinjuku! viimesen klipin hississä ollaan menossa Tokyu Handsiin.Harajuku!

Tokion torni!

1 kommentti:

  1. Kiitos, virkistävä postaus. -äiti

    VastaaPoista