sunnuntaina, helmikuuta 14, 2010

Pika-pikaa!

Hei vaan!

Huh, nytpä onki pitäny kiirettä. Eeva tuli tänne torstaina, ja ollaan sitte pyöritty koko viikonloppu ympäri Asahikawaa. Perjantaina käytiin matkatoimistossa kattomassa lautan aikatauluja, kun tuonne Honshulle pitäisi viikon alussa päästä... Lautan aikataulut oli kuitenki niin persiistä, että hylättiin se suunnitelma. Seuraavaks kyseltiin junia, mutta niitten kans olis sitte häätyny poikkoilla sinne tänne, ja niittenki kans meni hullun kauan päästä Tokioon. Joten, otettiin lennot. Päästiin ihan suoraan Asahikawasta Tokioon alle 10 000 jenin! 9800 jeniä tais olla eksakti summa per naama (~80€). Yeah!

Eilen käytiin parin ystävän kanssa syömässä parfaitia, ja ostamassa krääsää Animatesta, ja sitte illalla käytiin vielä The Denissä, (gaijin-baarissa), missä Eeva sai myöskin oikein lämpimän vastaanoton. :3

Tänään käytiin kampaajalla, ja mie sain kynittyä taas tukkaani. Yeah!(taas) pitäs se tässä vielä värjätä, ko rupeaa haalistuun entinen väri. lähetään tänään illala ilmeisesti myöskin yhen ystäväisen luokse mättämään intialaista ruokaa.

Ois mulla jonkulaisia fotojaki, mutta.... saas nähä jos tässä kerkeis myöhemmin laittaa.

En tiä merkinnöitsenkö vielä ennen Tokio-Kioto-Osaka-reissua, muttah...... niin. Siellä menee taas jonku aikaa. adjö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti