maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Kuvapitoinen Asahiyama-merkintä

No terveppä terve vaan kaikille taas!
Pahoittelen sitä että näitten postaaminen kesti. kuitenkin meni jonkun aikaa nämäkin kaikki editoida.
JA!: minun piti tehdä koulutehtävät loppuun kun dedlainit olikin viikkoa aiemmin kun olin luullut, ni piti vähän kiirettä. Viime keskiviikkona oli viimenen tunti, ja sen jälkeen olen vain yrittäny latailla akkuja.
MUTTA TÄNÄÄN!!

SE

ON

TÄÄLLÄ!!

ELI THÖ ASAHIYAMA-MERKINTÄ!

Mentiin Ann-sensein ja Tomomin kans keskustasta tuonne taksilla, kun bussilla menee helvetillisen kauan, ja sununtai kun oli ja muutenkin kaikilla pidennetty viikonloppu, niin väentungosta oli tiedossa.

Jonoa oli jo hyvissä ajoin, ja ovet aukastiinki jo viis minuuttia normaalia aikasemmin. ekassa kuvassa ollaan päästy jo hyvän matkaa puolen välin, toisessa ollaan jo inessä.


Pingviiniputkessa! Tuo oli niin siisti! (videota sieltä(kin) myöhemmin) Ja pinviinien päiväkävely. Toi on yksi Asahiyaman suurimmista nähtävyyksistä. Tuo yks iso karvapallero on vauvapingviini.



<--HAHAHA!


"Fierce Animal House" x'D


Normi leopardi ja lumileopardi (joka päätti sitte paskoo tonne häkin päälle. pieni pommi jollekki joka eksyy kävelemään alta... x'D )


Tää oli sitte laiska mölli, kyykki vain tuolla... ja kamerani suostu tarkentamaan vain häkkiin, jes.


KULTAPANDOJA!!! puipuipui nää oli niin lutuputumutusia!!! <3 paitsi ne oli niin kiinnostuneita omenan mussuttamisesta ni ei saanu kovin hyviä kuvia ;v;


Japanin kurkia!! <3


"Ookami no mori" eli susitten mettä. ei kyllä nähty niitäkkään ko olivat nukkumassa. tuolla pystyy kattoon susija myös jäneksen näkövinkkelistä, semmosen lasikuvun alta! ÖuÖ

öhmmmmm juoma-automaatti. ....käytiin syömässä tämmösessä mestassa joka oli mäen päällä. alhaalla näkyy sitte eläinpuistoa ja tuola kaukana Asahikawa.


Tämmöset bentot eli lounasboksit mussutettiin. ihan sairaan hyvää! ja pingviinein koristellut merilevät oli tosi söböijjj!



JEE KIRAHVOI! Ann-sensei siellä myös kuikkii.













että tämmöstä moista. otin myös videoita kaikenlaisista mölliäisistä, mutta en ole editoinu niitä vielä. ehkä huomenna saatte niitä sitten :3

5 kommenttia:

  1. Kiitos kuvapostauksesta, kyllä ne kuvat kertoo niin paljon. Ihania ne pingviinit ja sitten tuo kuva, jossa sie olet sen kirahvin kanssa, hyät värit. -äiti-

    VastaaPoista
  2. Eläimet on jessöör!
    Kotoa -

    VastaaPoista
  3. Aaaw kunpa olisit saanut hukkasista kuvia! Mutta ihastuttavia möllyköitä ja oli varmasti varsin rattoisa reissu! :3

    VastaaPoista
  4. Oijoi! Kurjet on niin nättejä ja jaappanialaiset ovat viel mystisempiä ja kauniimpia kun täkäläiset.

    Haha, noi pingiivinit näyttää vihaisilta.

    VastaaPoista
  5. Pingviinit on ylisöpöjä. Varsinki Asahiyamassa.

    Awwws, toi vauva-pingviini...<3<3<3

    VastaaPoista