torstaina, helmikuuta 18, 2010

Tookkioossa

Hei vaan.

pahoittelen aakkosten eli aakkostemme kahden viimeisen kirjaimen puuttumista, ollaan nyt tallasessa tietsikkanorttimestassa, ja japanilaisesta nappaimistostahan ei loydy niita, joten.... niin.

Joka tapauksessa, tultiin siis Tokioon tiistai-iltana. Metroiltiin ittemme Haneda-kentalta Asakusaan, ja mentiin sitte Asakusa Riverside Capsule Hoteliin, jossa Eeva on yopyny aiemminki. Ensimmainen yo on 3000¥ ja sen jalkeen 2700¥. Kapselihotellihan on siis sellainen paikka, etta sulla on kaytossa semmonen sangyn laajunen koppero elikas kapseli. sSina pystyy kattelemaan myoski telkkaria ja kuunnella radiota yms. sen oman kapselin eteen saa sitte verhon. Tavarat voi sailoa lokeroon. Pistan kuvia sielta sitte myohemmin.

Eilen kaytiin Akihabarassa, joka on Tokion nortti-kaupunginosa. Sielta loytyy kaikennakosta elektroniikkaa ja sarjiksia ja figuureja ja muuta animu- yms. kraasaa. Myoskin Shibuyassa piipahettiin illala, talsimassa sen ison risteyksen yli, ja muuten vaan tsekkailemassa paikkoja.

Tanhaan sitte mentiin Shinjukuun, koska siella on taa iso taidetarvike...hmm...tavaratalo? juttuja oli niinko 4ssa kerroksessa, viiennessa oli kehystamo ja sitte kuuennessa tauluja, galleria kai sitte. Copiceja ei ihme kylla loytyny sielta, niita haaty hakea sitte Tokyu Handsista. Shinjukusta metroiltiin Harajukuun. Yoyogi-puisto oli jostain syysta kiinni, silta oli tyhja (koska yleensa kaikki cosplayhorhot kokoontuu sinne sunnuntaisin...) pienen ettinnan jalkeen loyettiin sille harajuku streetille. Se on siis taynna kaikkea pienia kauppoja joista loytyy kivoja vaatteita yms yms. Kaytiin yhessa goottivaatekaupassa, ni siela myyja rupes meile jutteleen etta "moi moi". Se sano etta oli huomannu minun repusta Nuuskamuikkuslapyskan ja kuuli etta me puhutaan suomea. Kerto etta diggailee kauheasti Uniklubista ja etta oli kayny Tampereella niitten keikalla! :D

Nyt ollaan istuttu stte tassa Asakusan tietsikkamangapelileffamestassa jo puoltoista tuntia lepuuttamassa jalkoja, vois kohta palailla tuonne hotellille. Huomenna ois meininkia kaya vilkasemassa Tokyo Toweria, ehka myos piipahtaa kissakahvilassa (kahvilassa, jossa saa paijailla kissoja), ja suunnata sitte Kiotoon. Ghiblimuseossa ois ollu kylla kiva kaya, mutta sinne haatyy hankkia lippu etukatheen, kuulema Lawsonista, joita ei olla nahty kylla yhtaan viela taala Tokyossa. Noh, ens kerrala sitte.

3 kommenttia:

  1. Oi..kuulostaa kivalta, mukavaa reilireissun jatkoa;) terkuin: äiti, isä ja mummi

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi kivalta 83 En malta odottaa että itse pääsen kuukauden päästä sinne ´w`<3 Itse majoitun kaverin kanssa hotelliin joka on lähellä Tokyo Toweria :D Toivottavasti saat postattua valokuvia jossain vaihessa.
    T.Ewwu

    VastaaPoista
  3. Täälä kyllä ootelhaan reissupäivitystä ;( äiti

    VastaaPoista