sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Takasin Suomessa, mutta...

Jepskukkuu. Suomessa ollaan, on itse asiassa oltu jo muutamaki viikko.
Mie olen nyt rollossa, ja nyt ko ois aikaa päivittää viimeset tapahtumat ni mullahan on tietenki pc täällä mukana ja mäkki, jossa on kaikki kuvat, Pellossa. Hurraa. ...eikä oikein ilman kuviakaan raaski selittää. Joten niitä jouvutta odottamaan sitten vielä ens viikkoon.

Multa on tietenki kysytty, että miltä tuntuu olla takasin Suomessa, ja voin kertoa, että ei miltään. IHAN KO EN OIS POISSA OLLUKKAAN! ainakaan viikkoa enempää... Ja Japanissa elo tuntuu niin kaukaselta, ihan ko unelta. .....ja unia mie olen nähnykki, vähän ahistavia, joissa mie pyörin metrotunneleissa tai lentokentällä.... Ehkä pitää oottaa, että minun paketit tulee, ni sitte pääsee vähän fiilikseen takasin, ja se Japani tuntuu enemmän käskinkosketeltavalta ja todelliselta.

Suomeutuminen on ollut erittäin helppoa. Ekat pari viikkoa olin vaan kauhean väsyny. Mutta nyt taidan alkaa olla taas takaisin rytmissä.

1 kommentti:

  1. Tervetuloo takaisin! :3 Vaan on se varmasti ikimuistoinen kokemus ollut tuo Jaappanin-reissu ja varmastikin tuntuu hassulta miettiä täällä kotomaassa, että on oikeasti siellä Japanissa tallustellut ja asustellut.

    VastaaPoista