torstaina, marraskuuta 19, 2009

kreisibailut

Hei vaan! Oli sitte eilen käymässä arvovaltaisia vieraita Lapin yliopistosta. Tavattiin päivällä yliopistolla, ja sitten illalla käytiin illallistamassa pienessä isakayassa kera Nagata-sanin ja muutaman yliopiston opettajan. Olipa ihan mukavaa, ruokaa oli paljon ja osaksi aika arveluttavaa, mutta vatsa tuli täyteen silti. Keskiviikkona tuli ensimmäistä kertaa lunta oikein kunnolla, otin pienen videon ko Nagata-san oli heittämässä minua takasin Kaikaniin...:


Tosin nämätki lumet on taas aamupäivän aikana sulanu suurimmaks osaks...

Sain pienet tuliaisetkin Suomesta. ....ja Sapporosta. ..En tosin suklaata :< pitää nytte sitte vain ootella sitä joulupakettia kotopuolesta, että pääsen mähmäilemään ihanalla suomalaisella suklaalla, ah~!

Tiistaina yritin taistella urheasti ja siivota tämän huoneeni (joka oli, vaikea ehkä uskoa, aikamoinen läävä) kun oli nuiden vieraiden tarkotus käydä täällä Kaikanissaki, mutta eivät sitten käyneetkään... Harmiteltiin vähän Terui-sanin kans että oli menny uurastus hukkaan. Mutta noh, hyvä vaan saada tämäki vähän siistimpään kuntoon välillä.

Kävin viime torstaina yksin kaupungilla. Siis ajatelkaa, yksin!! :'''''D (oikeasti yllättävää, olen niin käsi busseissa ja kaikessa....) Sain Nagata-sanilta infot parin taidetarvikekaupan sijainnista, ja suunnistin sitte niihin. OI VITSI TAIVASSS~~~! Jotkut varmaan tietää että mulla on pieni pakkomielle Copic-tusseja kohtaan, suru puserossa piti jättää puolet niistä ja niiden täyttöpulloista Suomeen... Mutta nyt löysin niitä täältä, JA JOTAIN PUOLET HALVEMMALLA MITÄ SUOMESSA!!! Ostin pari sketch-tussia, jotka makso vaan 399 jeniä (~2,90€) kun Suomessa saat pulittaa jotain 6 euroa. Ja täyttöpullot makso saman verran! (Suomessa ~8-9€) Hmmmmm varmaan matkalaukku täynnänsä tusseja sitte ko tulen takasin suomeen :'3

Tuli käytyä myös 100jenin kaupassa, jonka löysin viime kerralla Yukihan kans.
Nämät sain alle 1000 jenillä (~7,50€) ÖuÖ

ei kait siinä...

5 kommenttia:

  1. Wau, luinkin muistaakseni Riisan blogista, että juuri copicit on sielä sika halpoja. On se aika suuri kaupunki videon mukaan kun vertaa nyt vaikka Rovaniemeen;))-äiti

    VastaaPoista
  2. Hooooooooooooooooooo! Arvaa kuka kohta nakitetaan ostamaan suomiotuksille tusseja hirvee läjä ja postittamaan ne Suomeen :DDD. Täyttöpullot on kyllä ihan sikahalpoja, oon jo ollut ihan taivaassa että briteistä saa suunnilleen kuuteen euroon täyttiksen, mutta kolme euroo! WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! TAHTOOOO!

    Copicin tuoksuisin terveisin Myrnis täältä iloisen vesisateen keskeltä.

    VastaaPoista
  3. anonyymipanonyymi24.11.2009 klo 19.55

    mikä tuo muoviin pakattu pikkupikku pullonen on?

    VastaaPoista
  4. DDDD: Miksei Suomessa oo hyakuyeniääääää... T^T

    VastaaPoista
  5. äitee: no joo onhan se nyt..... iso paikka. vaikka pienempi ko helsinki. :3

    myrnis: aaaaaaaaaaa arvasin!! x'D nyt ku nuo hinnat näin nie en pysty käsittään miten olen maksanu suomessa niistä kotain kymmentä euroa eih!!

    apa: se on pikkupikku pullonen. meinasin sen vedellä täyttää ja suihkia hiuksiin ko niitä sillon tällön laittelen.... mutta eipä se sitte toiminukkaan, säälittävä roska.

    maitonarkki: NIIINPÄÄÄÄ!!!!! helsingissä oli joskus joku eurokauppa mutta sielläki pelkkää krääsää. noi hjakuenit on niin käteviä!!

    VastaaPoista