sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

menemisiä

Hei vaan! Noniin, mitäs tässä on sitte kerenny tapahtua.... Viime sunnuntaina kävin Yukihan kans Ionissa (en nyt ole varma onko se paikka Aeon vai Ieon vai Ion vai mikä, netistä se löytyy Aeonina, mutta immeiset täällä sanoo Ion ja kirjottaa Ieon *kohaut*) joka tapauksessa järjettömän iso ostoskeskus tässä lähellä.

Yukihaan tutustuin valokuvaustunnilla, kun opettaja käski sen ja erään Jun-nimisen pojan tulkata mulle, kun osasivat paikalla olevista oppilaista parhaiten englantia :D

Noh, sunnuntaina (joka on täälläpäin ilmeisesti se yleinen shoppailupäivä) mentiin sitte eka bussilla keskustaan, ja sieltä toisella bussilla Ioniin. (tuo Ionin bussi oli vielä peräti ilmanen!) Shoppaillessa meniki sitte muutama tunti, vaikka en ostanukkaan juuri oikein mittään, ja tultiin sitte taas keskustan kautta kotiin. Yukihan pysäkki oli ennen yliopiston pysäkkiä, ja se kyseli kauheasti että tulleeko hän minun pysäkille asti, ko meikä ei ole vielä niin kovin kokenut busseilija, mutta mie sitte sain sen vakuutettua, että ossaan painaa pysähysnappulaa ja että mulla on tarpeeks kolikoita (japanilaisissa busseissa pitää olla tasaraha maksettaessa, ja bussin eessä on sitte semmonen laite, jolla voi särjettää rahaa, jos ei oo tasan).

Bussissa matkalla keskustaan. Joku muoriska oli pukeutunu yukataan :3

Illalla keskustassa bussia ootellessa

Maanantaina oli sitte taas valokuvausta. Oltiin opettajan kans sovittu aikasemmin, että hän käyttää minua jossain ostamassa valokuvapaperia, ja päästiinki sitte Yukihan kans käymään 100万 ボルトssa (hyaku man boruto =1 000 000 volttia :D), joka oli ihan järjettömän suuri elektroniikka....tavaratalo. Sieltäpä löydettiin jos jonkumoista valokuvapaperia. Mie uskaltauduin kysymään ("son joko nyt tai ei tosi pitkään aikaan"), että josko voitas vielä nopeasti vilasta skannereita, ko meikä semmosen tarttis. Opettaja sano vain että ilman muuta (japaniksi tietenki) ja etittiin sieltä skannerit, joista mie vain valkkasin sen halvimman, ja sitte lompsittiin kassalle. Kyseinen värkki oli Canonin Canoscan Lide200, josta mulla on kotona joku aikasempi versio myös. Makso 9 980 jeniä, eli noin 74 euroa. Ajurin asennuski suju tosi sutjakkaasti, vaikka teksteistä ei ymmärtäny juuri mittään. OMA SKANNERI! IHANAA!! >u<

Valokuvauksen tunnila sain lainata opettajan järjestelmäkameraa, ja räpsin sillä sitte tehtävien lomassa salaa pari kuvaa... höhö!
Koulun studio, joka on jjjjjjokseenkin pieni verrattuna meän yliopiston studioon ÓuÒ

Yukiha kuvaamassa kampuksella (vasemmalla kirjasto, sekä joku talkkarismies)

Hmmmm... Eipä tässä sitte ole tapahtunu sen ihmeempiä, joten.....
näihin kuviin, näihin tunnelmiin. (sorry, en ole vieläkään päässy oikein vauhtiin valokuvaamisien kans x'3)

Silmäkarkkia telkkarissa

Yks päivä komiksiklubin aikoihin taivas näytti aika makosalta

2 kommenttia:

  1. Ihanaaaaaaa....vihdoinkin päivitys;))
    Tosi kiva syynätä kaikkia valokuvia ja päästelä hervottomia nauruja siun skanneriostos jutusta. Kiitos paljon! - mami - ps. älä ota stressiä näistä päivityksistä, mutta koita silti saaha tehtyä;))

    VastaaPoista
  2. Katsoitko muuten minun blogissa on myös tuommoinen makoisa taivaskuva, ehkäpä samalta päivältä;))mami

    VastaaPoista